Spring naar inhoud

Deel dit artikel

 

Warmtebeeldcamera’s te leen bij Bibliotheek AanZet Sliedrecht

Op 1 juni 2023 heeft de gemeente Sliedrecht twee warmtebeeldcamera’s aan de Bibliotheek AanZet Sliedrecht gegeven. Bewoners kunnen deze camera’s gratis lenen om te ontdekken hoe ze hun woning beter kunnen isoleren.Met de warmtebeeldcamera’s kun je temperatuurverschillen van een afstand zichtbaar maken. Zo kun je zien waar je woning warmte of koude lekt en waar je dus het beste kunt isoleren. Als er een groot temperatuurverschil aan de onderkant van een deur te zien is, is het goed om tochtstrips te installeren. Een warm oplichtende muur naast een verwarming? Tijd voor radiatorfolie. Maar je kunt ook zien of HR++-glas of dakisolatie voor jouw huis verstandig zijn.

Op 1 juni 2023 heeft de gemeente Sliedrecht twee warmtebeeldcamera’s aan de Bibliotheek AanZet Sliedrecht gegeven. Bewoners kunnen deze camera’s gratis lenen om te ontdekken hoe ze hun woning beter kunnen isoleren.

GRATIS LENEN

Er is één camera voor Android-telefoons en één voor iOS-telefoons beschikbaar. Je kunt ze 2 weken lenen met een (gratis) bibliotheekpas. Je kunt de camera’s ook reserveren. Hoe kouder het buiten is, hoe beter de camera’s werken – reserveer ze dus alvast voor de komende winter als je ermee aan de slag wilt!

Energiekrant Drechtsteden downloaden

Dit artikel komt uit de Energiekrant Drechtsteden - editie Sliedrecht. De Energiekrant rustig digitaal doorbladeren? Dat kan!
PDF-bestandDownload de Energiekrant Drechtsteden - editie sliedrecht (.pdf)

Energiekrant downloaden

De gehele Energiekrant Drechtsteden downloaden en op je gemakje digitaal doorbladeren? Dat kan!


Download de Energiekrant Drechtsteden.pdf


Deel deze pagina

 

Lees ook de andere artikelen uit de energiekrant