Meer info    
             
  De Drechtsteden gaan voor nieuwe energie!   Ik wil iets doen    Ik wil meedenken    Waar staan we nu?    Ik wil meer weten    
             
             
     

Ik wil iets doen

     
             
           Snel naar: Ik heb een koopwoning   |  Ik heb een huurwoning   |  Ik heb een bedrijf   |  Duurzaam vervoer   |  Veelgestelde vragen      
             
             
     

Ik heb een koopwoning

Uw huis verduurzamen betekent dat u het energieverbruik van uw woning verlaagt. Dat kunt u doen door uw huis meer of beter te isoleren, maar ook door kleine veranderingen door te voeren in uw dagelijkse gewoontes.

Meer info

 

Ik heb een huurwoning

Woningcorporaties Rhiant, Tablis, Trivire, Woonbron, Woonkracht 10 en woningbouwvereniging Heerjansdam hebben besloten om nauw samen te werken bij het verduurzamen van hun woningbezit. Waarom?

Meer info

     

Ik heb een bedrijf

Als ondernemer bent u bezig met energie. U wilt besparen, of ziet misschien wel kansen om energie op te wekken. Waar te beginnen? Hoe maakt u de juiste keuzes?

Meer info

 

Duurzaam vervoer

In de Drechtsteden is afgesproken om stapsgewijs te stoppen met het gebruik van benzine en diesel. We gaan over op schone auto's, bussen en ander voertuigen die geen CO2 uitstoten.

Meer info

     

Veelgestelde vragen over energiebesparing

Welke duurzame warmtebron u ook krijgt in de toekomst, het loont altijd de moeite om zuinig om te gaan met energie. Daarom geven we u graag antwoord op enkele veel gestelde vragen over energiebesparing.

Meer info


     
             
      Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de inhoud en achtergronden van de energietransitie in de Drechtsteden? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief!
     
             Download hier onze privacyverklaring.